fbpx
Onze dienstverlening

Strategische inkoop

FLINK Nederland

Wij kijken met je mee naar een strategie voor de toekomst

Van inkoopstrategie tot efficiëntie. Is er al een inkoopbeleid of wellicht nog helemaal geen inkoopbeleid? Wij bieden inzicht. We adviseren, begeleiden en helpen met het realiseren van doelstellingen.

Als specialisten in de energiemarkt is de complexe en ondoorzichtige markt voor ons gesneden koek. Dagelijks zijn wij bezig om onze inkoopkracht en kennis te vergroten. Dat doen we onder andere door het bijwonen van inspiratiesessies.

Op die manier blijven we op de hoogte van wat er speelt in de huidige volatiele energiemarkt. Met actueel inzicht zorgen we voor de juiste voorwaarden voor onze klanten.

Strategische inkoop

Onze expertises


Energiescan

Gebaseerd op uw verbruiksgegevens en wensen maken wij gratis en vrijblijvend inzichtelijk wat voor u de mogelijkheden zijn. 


Collectieve inkoop

Door verbruiken te bundelen kunnen wij aantrekkelijke voorwaarden creëren. Afhankelijk van uw situatie onderhandelen wij vrijblijvend namens u. Dit doen we samen met andere bedrijven om zo meer voordeel te genereren. 


Overstapservice

Samen met uw nieuwe leverancier verzorgen wij uw overstap. Afhankelijk van de voorwaarden van de nieuwe leverancier stellen wij u op de hoogte van wat er nodig is en welke stappen er genomen gaan worden.


Contractbeheer

Gedurende de leveringsperiode van het contract blijft uw consultant uw vaste aanspreekpunt. Daarnaast houdt uw consultant de markt en daarmee de mogelijke vervolgbesparing(en) nauwlettend in de gaten. Wanneer het nodig is wordt er contact opgenomen.


Factuurcontrole

Op uw verzoek controleren wij de ontvangen facturen van uw huidige energieleverancier. Deze toetsen wij op juistheid en volledigheid. U ontvangt van ons een inhoudelijke terugkoppeling.


Marktmonitoring

Wij volgen de ontwikkelingen in de energiemarkt op de voet. Om onze kennis te vergroten volgen wij regelmatig inspiratiesessies over de markt. Uw tarieven en voorwaarden beoordelen wij doorlopend ten opzichte van actuele marktontwikkelingen.

Een greep uit onze klanten

 • NAC
 • Covebo
 • DTMobility
 • Boxtom
 • Mc Cain
 • Welgelegen Groep
 • Gentiluomo
 • Compaxo
 • Rodeo
 • United Petfood
 • MVGM
 • Edelman
 • Vitesse
 • Claassen
 • Van Dal Mannenmode
 • Keurslager

  Neem contact op

  Marcel van de Rande

  Contact   marcel@flinknederland.nl        +316 3008 9864

  Ik word graag gebeld

  Duurzame oplossingen

  Zon-PV

  Wij zijn adviseur en ontwikkelaar op het gebied van zakelijke zon-PV-systemen op daken, gronden en parkeerplaatsen. Van haalbaarheidsstudie naar een inkooptraject tot en met de uiteindelijke oplevering, FLINK Experts ondersteunt en ontzorgt in het volledige ontwikkeltraject.

  FLINK Experts helpt bedrijven, gemeenten en zorg- en onderwijsinstellingen met het verduurzamen middels zonnepanelen. Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

  Batterij-opslag

  Batterij-opslag is een steeds belangrijkere rol aan het innemen in de energiehuishouding van zakelijk Nederland. Een batterij kan verschillende doelen dienen, onder andere bijvoorbeeld peak-shaving, load balancing en het genereren van extra inkomsten op de energierekening via de verschillende onbalansmarkten.

  FLINK Experts ondersteunt en ontzorgt ook hier in het volledig ontwikkeltraject. Met profielanalyses, het opstellen van business cases en het optimaliseren van de batterijconfiguratie, zorgt FLINK Experts voor het meest ideale scenario op iedere locatie.

  Laad-oplossingen

  Het vervoer in Nederland, zowel particulier als zakelijk, is steeds verder aan het elektrificeren. Met meer elektrische auto’s en vrachtwagens op de weg, neemt ook de vraag naar laadinfrastructuur toe. Snelladers (DC) en de standaard laadpalen (AC) verschijnen in toenemende mate in het straatbeeld.

  Als bedrijf of andere zakelijke organisatie ben je mogelijk bezig het eigen wagenpark te elektrificeren of zijn er steeds meer klanten of bezoekers met een behoefte aan een laadpaal. Het realiseren van DC of AC laders kan een flinke impact hebben op de huidige elektrische infrastructuur. FLINK Experts adviseert en ondersteunt daarom bij de ontwikkeling van ieder project rondom laadinfrastructuur, om gezamenlijk tot een geschikte inpassing te komen.

  Netcongestie

  Netcongestie is in Nederland een steeds urgenter probleem aan het vormen. Wanneer er netcongestie ontstaat op het net, betekent dat simpelweg dat er geen of onvoldoende transportcapaciteit is om extra elektriciteit over te transporteren. Ondanks dat de elektrische infrastructuur van een bedrijf hier wel op voorzien is.

  Als uw bedrijf wilt uitbreiden of verduurzamen dan kan netcongestie dat mogelijk verhinderen. FLINK Experts kijkt mee naar de mogelijkheden binnen het huidige verbruiksprofiel en de gewenste uitbreidingen of verduurzamingsinitiatieven. Samen met de netbeheerder en mogelijk in combinatie met een batterij kan FLINK Experts in netcongestiegebied toch een oplossing bieden.

  Ontvang het laatste nieuws, marktinzichten, inspiratie en uitnodigingen voor onze events.

  © FLINK Nederland.
  Disclaimer - Privacyverklaring - Alle rechten voorbehouden.

  Contactgegevens


  Spoorlaan 350
  5038 CC Tilburg
  085 - 48 33 120