Onze dienstverlening

FLINK Experts

FLINK Experts

Duurzaam en verantwoord

Vandaag de dag helpen wij onze klanten met het inventariseren, analyseren, adviseren en realiseren van hun energiedoelstellingen. Als sparringpartner nemen we daar duurzame opties in mee. Zo kijken we naar hoe uw energie toekomstbestendig is.

Vanuit de overheid wordt een duurzame energievoorziening gestimuleerd om klimaatverandering tegen te gaan. Bijbehorende wet- en regelgeving speelt hier een belangrijke rol in.

Samenwerking is een belangrijke drijfveer in ons DNA. Wij werken met verschillende organisaties samen die allemaal een eigen expertise hebben. Dit is terug te vinden in onze “Value Added Services”. Zo bundelen we krachten om een duurzame energievoorziening te realiseren.


Advies en projectbegeleiding

FLINK Experts verzorgt advies en projectbegeleiding op maat voor de ontwikkeling van duurzame-energie-projecten, en dan met name zon-PV-installaties. Gericht op grootzakelijke bedrijven adviseren, ontwikkelen en ontzorgd FLINK Experts in het gehele ontwikkeltraject.

Verduurzaming

FLINK Experts ondersteunt het verduurzamen van zakelijk vastgoed door het realiseren van projecten met zonnepanelen, laadpalen en/of batterijen. Ook parkeerplaatsen, braakliggende percelen en zelfs stukken water zijn geschikt voor het ontwikkelen van een project. Onze accountmanagers staan voor u klaar en treden graag (vrijblijvend) in gesprek over de mogelijkheden op jouw locatie.


Value Added Services


Energiemanagement

Samen met onze partners zetten we kennis en technologie in met als doel om data zo transparant mogelijk te maken. Dit geeft niet alleen inzicht in het verbruik, hier worden tevens energietrends gesignaleerd. Data wordt op een gemakkelijke en heldere manier automatisch in uw mailbox bezorgd. In één oogopslag is te zien of alles loopt zoals gewenst of dat er specifieke acties nodig zijn.

Geavanceerde analyses maken in één oogopslag zichtbaar wat de effecten zijn van energiemaatregelen. Is er sprake van gebruikers- of weersinvloeden? De technologie houdt hier rekening mee.

Elektrisch laden

Laadoplossingen

Bent u er ook van overtuigd dat elektrisch rijden de toekomst is? Elke dag wordt er gewerkt aan oplossingen om dichter bij het doel van emissievrije mobiliteit te komen.

Door gebruik te maken van elektrische laadoplossingen draagt u als onderneming een steentje bij aan de verlaging van de CO2-uitstoot.


Zonne-energieproducten voor bedrijven

Gespecialiseerd in zonne-energie en met veel kennis en ervaring, levert onze partners topkwaliteit producten en een team van gekwalificeerde experts. Op die manier zorgen ze voor de realisatie van hoogwaardige installaties. Zo wordt er een grote bijdrage geleverd aan regionale energietransities. Ook wordt er op bedrijfsdaken sneller, beter en efficiënter echte groene stroom opgewekt.

Voor ondernemers van energie-intensieve bedrijven is het FLINK Business model de manier om hun bedrijfspand te laten voldoen aan de verplichte Meerjaren Afspraken Energie-efficiency (MJA). Het model is uniek, volledig transparant en maakt zonne-energie voor bedrijven super eenvoudig en winstgevend.

Een greep uit onze klanten

 • Welgelegen Groep
 • Edelman
 • Covebo
 • Jola Mode
 • Vitesse
 • MVGM
 • Compaxo
 • Rodeo
 • DTMobility
 • Van Dal Mannenmode
 • United Petfood
 • Gentiluomo
 • Claassen

  Aanvullende services


  Energiescan

  Gebaseerd op uw verbruiksgegevens en wensen maken wij gratis en vrijblijvend inzichtelijk wat voor u de mogelijkheden zijn. 


  Collectieve inkoop

  Door verbruiken te bundelen kunnen wij aantrekkelijke voorwaarden creëren. Afhankelijk van uw situatie onderhandelen wij vrijblijvend namens u. Dit doen we samen met andere bedrijven om zo meer voordeel te genereren. 


  Overstapservice

  Samen met uw nieuwe leverancier verzorgen wij uw overstap. Afhankelijk van de voorwaarden van de nieuwe leverancier stellen wij u op de hoogte van wat er nodig is en welke stappen er genomen gaan worden.


  Contractbeheer

  Gedurende de leveringsperiode van het contract blijft uw consultant uw vaste aanspreekpunt. Daarnaast houdt uw consultant de markt en daarmee de mogelijke vervolgbesparing(en) nauwlettend in de gaten. Wanneer het nodig is wordt er contact opgenomen.


  Factuurcontrole

  Op uw verzoek controleren wij de ontvangen facturen van uw huidige energieleverancier. Deze toetsen wij op juistheid en volledigheid. U ontvangt van ons een inhoudelijke terugkoppeling.


  Marktmonitoring

  Wij volgen de ontwikkelingen in de energiemarkt op de voet. Om onze kennis te vergroten volgen wij regelmatig inspiratiesessies over de markt. Uw tarieven en voorwaarden beoordelen wij doorlopend ten opzichte van actuele marktontwikkelingen.

  Ontvang het laatste nieuws, marktinzichten, inspiratie en uitnodigingen voor onze events.

  © FLINK Nederland.
  Disclaimer - Privacyverklaring - Alle rechten voorbehouden.

  Contactgegevens


  Spoorlaan 350
  5038 CC Tilburg
  085 - 48 33 120