fbpx
Onze dienstverlening

FLINK Experts

FLINK Experts

WIJ STAAN VOOR ENERGIE VOOR DE TOEKOMST.

Dat doen we vanuit verschillende expertises. We bieden inzicht, begeleiding en advies voor elk energievraagstuk dat er bij u in uw organisatie speelt. 

Vandaag de dag helpen wij onze klanten met het inventariseren, analyseren, adviseren en realiseren van hun energiedoelstellingen. Als sparringpartner nemen we daar duurzame opties in mee. Zo kijken we naar hoe uw energie toekomstbestendig is.

Vanuit de overheid wordt een duurzame energievoorziening gestimuleerd om klimaatverandering tegen te gaan. Bijbehorende wet- en regelgeving speelt hier een belangrijke rol in.

 

Zon-PV

Zonne-energieproducten voor bedrijven

Zonne-energie voor bedrijven

FLINK Experts is adviseur en ontwikkelaar op het gebied van zakelijke zon-PV-systemen op daken, gronden en parkeerplaatsen. Van haalbaarheidsstudie naar een inkooptraject tot en met de uiteindelijke oplevering, FLINK Experts ondersteunt en ontzorgt in het volledige ontwikkeltraject.

FLINK Experts helpt bedrijven, gemeenten en zorg- en onderwijsinstellingen met het verduurzamen middels zonnepanelen. Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Batterij-opslag

Batterij-opslag oplossingen voor bedrijven

Batterij-opslag voor bedrijven

Batterij-opslag is een steeds belangrijkere rol aan het innemen in de energiehuishouding van zakelijk Nederland. Een batterij kan verschillende doelen dienen, onder andere bijvoorbeeld peak-shaving, load balancing en het genereren van extra inkomsten op de energierekening via de verschillende onbalansmarkten.

FLINK Experts ondersteunt en ontzorgt ook hier in het volledig ontwikkeltraject. Met profielanalyses, het opstellen van business cases en het optimaliseren van de batterijconfiguratie, zorgt FLINK Experts voor het meest ideale scenario op iedere locatie.

Laad-oplossingen

Laadoplossingen voor bedrijven

Laadoplossingen voor bedrijven

Het vervoer in Nederland, zowel particulier als zakelijk, is steeds verder aan het elektrificeren. Met meer elektrische auto’s en vrachtwagens op de weg, neemt ook de vraag naar laadinfrastructuur toe. Snelladers (DC) en de standaard laadpalen (AC) verschijnen in toenemende mate in het straatbeeld.

Als bedrijf of andere zakelijke organisatie ben je mogelijk bezig het eigen wagenpark te elektrificeren of zijn er steeds meer klanten of bezoekers met een behoefte aan een laadpaal. Het realiseren van DC of AC laders kan een flinke impact hebben op de huidige elektrische infrastructuur. FLINK Experts adviseert en ondersteunt daarom bij de ontwikkeling van ieder project rondom laadinfrastructuur, om gezamenlijk tot een geschikte inpassing te komen.

Netcongestie

Oplossingen voor netcongestie

Op zoek naar een oplossing voor netcongestie?

Netcongestie is in Nederland een steeds urgenter probleem aan het vormen. Wanneer er netcongestie ontstaat op het net, betekent dat simpelweg dat er geen of onvoldoende transportcapaciteit is om extra elektriciteit over te transporteren. Ondanks dat de elektrische infrastructuur van een bedrijf hier wel op voorzien is.

Als uw bedrijf wilt uitbreiden of verduurzamen dan kan netcongestie dat mogelijk verhinderen. FLINK Experts kijkt mee naar de mogelijkheden binnen het huidige verbruiksprofiel en de gewenste uitbreidingen of verduurzamingsinitiatieven. Samen met de netbeheerder en mogelijk in combinatie met een batterij kan FLINK Experts in netcongestiegebied toch een oplossing bieden.Advies op maat voor uw vraagstukken

Met een persoonlijke benadering zoeken wij naar de beste oplossing voor uw energiebehoefte en bedrijfssituatie. Wij geven onafhankelijk energieadvies op maat aan bedrijven in Nederland.

Wij helpen als sparringpartner om ervoor te zorgen dat het duidelijk is hoe uw energietoekomst eruit komt te zien. Er is altijd een vast aanspreekpunt voor al uw vraagstukken. 

Aanvullende services

GvO in- en verkoop

FLINK Experts organiseert voor bedrijven de in- en verkoop van Garanties van Oorsprong (GvO’s). GvO’s zijn certificaten die aantonen dat de elektriciteit die door de organisatie wordt verbruik komt van een duurzame bron zoals een windmolen, zonnepark of waterkrachtcentrale. Met een uitgebreid netwerk van leveranciers kan Flink Experts de GvO’s zo scherp mogelijk inkopen en leveren aan uw bedrijf of organisatie.

Meer weten over de mogelijkheden van GvO’s voor uw energieverbruik? Neem gerust contact op.

Informatieplicht energiebesparing

De informatieplicht energiebesparing is voor ondernemingen met meer dan 50.000 kWh of 25.000 m3 verbruik per jaar. In dat geval is het verplicht om te rapporteren over de mogelijke energiebesparende maatregelen die uit te voeren zijn. De energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd van 5 jaar of minder zijn vanuit de Wet Milieubeheer verplicht om door te voeren.

Hulp nodig bij de Informatieplicht Energiebesparing? FLINK Experts adviseert en ontzorgt in het gehele traject.

Energiemanagement
Door verbruiken te bundelen kunnen wij aantrekkelijke voorwaarden creëren. Afhankelijk van uw situatie onderhandelen wij vrijblijvend namens u. Dit doen we in samenwerking met andere bedrijven om zo meer voordeel te genereren.

Ontvang het laatste nieuws, marktinzichten, inspiratie en uitnodigingen voor onze events.

© FLINK Nederland.
Disclaimer - Privacyverklaring - Alle rechten voorbehouden.

Contactgegevens


Spoorlaan 350
5038 CC Tilburg
085 - 48 33 120