fbpx
Onze dienstverlening

Duurzame oplossingen

FLINK Nederland

Dé sparringspartner voor jouw energiedoelstellingen

Wij staan voor energie voor de toekomst. Dat doen we vanuit verschillende expertises. We bieden inzicht, begeleiding en advies voor elk energievraagstuk dat er bij u in uw organisatie speelt. 

Vandaag de dag helpen wij onze klanten met het inventariseren, analyseren, adviseren en realiseren van hun energiedoelstellingen. Als sparringpartner nemen we daar duurzame opties in mee. Zo kijken we naar hoe uw energie toekomstbestendig is. Vanuit de overheid wordt een duurzame energievoorziening gestimuleerd om klimaatverandering tegen te gaan. Bijbehorende wet- en regelgeving speelt hier een belangrijke rol in.

Duurzame oplossingen

Onze expertises

Zon-PV

Wij zijn adviseur en ontwikkelaar op het gebied van zakelijke zon-PV-systemen op daken, gronden en parkeerplaatsen. Van haalbaarheidsstudie naar een inkooptraject tot en met de uiteindelijke oplevering, FLINK Experts ondersteunt en ontzorgt in het volledige ontwikkeltraject.

FLINK Experts helpt bedrijven, gemeenten en zorg- en onderwijsinstellingen met het verduurzamen middels zonnepanelen. Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Batterij-opslag

Batterij-opslag is een steeds belangrijkere rol aan het innemen in de energiehuishouding van zakelijk Nederland. Een batterij kan verschillende doelen dienen, onder andere bijvoorbeeld peak-shaving, load balancing en het genereren van extra inkomsten op de energierekening via de verschillende onbalansmarkten.

FLINK Experts ondersteunt en ontzorgt ook hier in het volledig ontwikkeltraject. Met profielanalyses, het opstellen van business cases en het optimaliseren van de batterijconfiguratie, zorgt FLINK Experts voor het meest ideale scenario op iedere locatie.

Laad-oplossingen

Het vervoer in Nederland, zowel particulier als zakelijk, is steeds verder aan het elektrificeren. Met meer elektrische auto’s en vrachtwagens op de weg, neemt ook de vraag naar laadinfrastructuur toe. Snelladers (DC) en de standaard laadpalen (AC) verschijnen in toenemende mate in het straatbeeld.

Als bedrijf of andere zakelijke organisatie ben je mogelijk bezig het eigen wagenpark te elektrificeren of zijn er steeds meer klanten of bezoekers met een behoefte aan een laadpaal. Het realiseren van DC of AC laders kan een flinke impact hebben op de huidige elektrische infrastructuur. FLINK Experts adviseert en ondersteunt daarom bij de ontwikkeling van ieder project rondom laadinfrastructuur, om gezamenlijk tot een geschikte inpassing te komen.

Netcongestie

Netcongestie is in Nederland een steeds urgenter probleem aan het vormen. Wanneer er netcongestie ontstaat op het net, betekent dat simpelweg dat er geen of onvoldoende transportcapaciteit is om extra elektriciteit over te transporteren. Ondanks dat de elektrische infrastructuur van een bedrijf hier wel op voorzien is.

Als uw bedrijf wilt uitbreiden of verduurzamen dan kan netcongestie dat mogelijk verhinderen. FLINK Experts kijkt mee naar de mogelijkheden binnen het huidige verbruiksprofiel en de gewenste uitbreidingen of verduurzamingsinitiatieven. Samen met de netbeheerder en mogelijk in combinatie met een batterij kan FLINK Experts in netcongestiegebied toch een oplossing bieden.

Een greep uit onze klanten

 • Capi Europe
 • Groenendijk
 • Vesteda
 • Vollenhoven
 • TenneT

  Neem contact op

  Stefan Smit

  Contact   stefan@flinknederland.nl      +316 8126 8157

  Ik word graag gebeld

  Aanvullende services

  Strategische inkoop

  Van inkoopstrategie tot efficiëntie. Is er al een inkoopbeleid of wellicht nog helemaal geen inkoopbeleid? Wij bieden inzicht. We adviseren, begeleiden en helpen met het realiseren van doelstellingen.

  GVO in- en verkoop
  FLINK Nederland begrijpt het belang van Garanties van Oorsprong (GvO’s) en Hernieuwbare Brandstofeenheden (HBE’s) in het kader van duurzame energie. Ze kunnen een positieve bijdrage leveren aan de financiële haalbaarheid van uw duurzame projecten, zoals een zon-PV-systeem. FLINK Nederland ondersteunt u in het benutten van deze kansen voor een groenere en rendabelere bedrijfsvoering.
  Informatieplicht energiebesparing
  Gebaseerd op uw verbruiksgegevens en wensen maken wij gratis en vrijblijvend inzichtelijk wat voor u de mogelijkheden zijn.
  Energiemanagement
  Door verbruiken te bundelen kunnen wij aantrekkelijke voorwaarden creëren. Afhankelijk van uw situatie onderhandelen wij vrijblijvend namens u. Dit doen we in samenwerking met andere bedrijven om zo meer voordeel te genereren.

  Ontvang het laatste nieuws, marktinzichten, inspiratie en uitnodigingen voor onze events.

  © FLINK Nederland.
  Disclaimer - Privacyverklaring - Alle rechten voorbehouden.

  Contactgegevens


  Spoorlaan 350
  5038 CC Tilburg
  085 - 48 33 120