fbpx
Klantcase

FLINK X NAC, van sponsorship naar partnership

Details

 • Klant
  NAC Breda
 • Locatie
  Breda
 • Label
  FLINK Sports
Accountmanager

Luke Kolen

Over NAC

Iedereen kent de voetbalclub NAC wel, of je nu supporter bent of bedrijf. NAC is er om met vrienden een avondje uit te beleven en vanuit het bedrijfsleven om zaken te doen. In de wijken van Breda is NAC ook zichtbaar. Er is een maatschappelijke afdeling die veel activiteiten doet. Dit bij elkaar zorgt ervoor dat NAC de spil in de Bredaase samenleving is. De identiteit van NAC is gedefinieerd in vier kernwaarden: tegendraads, bourgondisch, saamhorig en zelfbewust. Zeker in het bourgondische is er veel overlap met FLINK. Beiden houden van lekker eten, drinken en gezelligheid.

Sponsoring

FLINK is een van de sponsoren van NAC. Vanuit sponsoring en een prettig samenwerking heeft FLINK, NAC geholpen aan een nieuw energiecontract en adviezen rondom energiezaken. Er is regelmatig contact met de accountmanager Luke Kolen rondom de energiezaken. Volgens Leon Aerssens viel de openheid en de kennis van zaken gelijk op. Vertrouwen is voor NAC belangrijk, dit vertrouwen heeft FLINK gecreëerd door gezelligheid en prettige gesprekken. Er zijn regelmatig sponsorbijeenkomsten of voetbalwedstrijden en FLINK denkt doorlopend mee aan het verlagen van de energierekening. “De core-business van NAC  is voetbal, alles wat niet naar de energierekening gaat kan geïnvesteerd worden in voetbal.” Aldus Eric Matijsen, commercieel manager NAC.

“Wat mij gelijk opviel was de openheid en de kennis van zaken”.

Duurzame ambities

Alle betaalde voetbalorganisaties in Nederland zijn bezig met het verduurzamen van hun stadions. NAC vindt het dan ook belangrijk om op de hoogte te blijven van de mogelijkheden die er allemaal zijn op het gebied van verduurzaming. Vanuit de overheid komen er ook steeds meer wettelijke verplichtingen om energie te besparen door middel van verduurzaming. Het is prettig om dan een samenwerking te hebben met een partij die een groot netwerk aan partners heeft om hierin mee te denken en van advies te voorzien.

Resultaat van de samenwerking

“Als iets speelt rondom de energiezaken hebben we contact en als ik vragen heb weet ik ze te bereiken. Bij de wedstrijden praten we bij en ze weten mij ook te vinden als het nodig is en dat vind ik heel belangrijk”. Aldus Leon Aerssens, Hoofd veiligheid, facilitair en inkoop NAC.

 • Voetbalveld

 • Samenwerking

  Meer weten over dit project?

  Ontvang het laatste nieuws, marktinzichten, inspiratie en uitnodigingen voor onze events.

  © FLINK Nederland.
  Disclaimer - Privacyverklaring - Alle rechten voorbehouden.

  Contactgegevens


  Spoorlaan 350
  5038 CC Tilburg
  085 - 48 33 120